Water Consumption Measurement

Cost-eeffective, reliable water systems and services


Postavljanje vodomjera

Sklapanjem partnerstva sa Siemens, tvrtka u svojoj ponudi nudi i montažu vodomjera nove generacije.

  • Vodomjer

    Vodomjeri Siemens za očitavanje potrošnje tople i hladne vode. Daljinsko centralno očitavanje sa jednim brojačem ili više brojača u jednoj cntralnoj jedinici.

    Siemens vodomjeri su visoke kvalitete, točnošću, pouzdanošću i dugotrajnim preciznim mjerenjem zadovoljavaju najstrože propise i norme. Jednostavnom ugradnjom čini ih pravim izborom, a uparivanje sa dodatnim regulatorima omogućuje i digitalni nadzor i očitanje potrošnje na vodomjerima. Vodomjer je jednomlazno modularno brojilo s magnetnim prijenosom za interni obračun potrošnje. Namjenjen je za očitanje potrošnje hladne (50°C) i tople vode (90°C), sa mogućnošću daljinskog očitanja.

  • Očitanje vrijednosti

    Mogućnost daljinskih očitavanja

    Sa Siemens vodomjerima očitavanje izmjerenih vrijednosti je jednostavnije. Sustav bežičnog očitanja (AMR) je inovativan sustav očitavanja podataka o potrošnji. Sastoji se od mrežnih čvorova koji čine mrežu unutar prostora u kojem skupljaju podatke o potrošnji sa uređaja za mjerenje, čuvaju ih i čine dostupnim za daljnju obradu. Mrežni čvorovi se očitavaju lokalno ili internetskom tehnologijom.


Ugradnja vodomjera u prostore sa već postavljenim vodovodnim cijevima

Ugradnja vodomjera u prostor sa postojećim vodovodnim cijevima neće narušiti izgled vaših kupaona ili kuhinja. Pogledajte primjer ugradnje vodomjera u domaćinstvo sa već postavljenim cijevima.

              

×